Meteen naar de inhoud

Over Angela

Hoe geweldig is het dat ik mensen kan laten ontspannen en de huid weer kan laten stralen?

Dat is echt mijn passie. Ik heb zelf vroeger veel last gehad van acne en sindsdien is die passie ontstaan. Ik vind het erg belangrijk om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en daar ook de behandeling op af te stemmen. Zodat we samen kunnen gaan kijken wat het beste bij jou en je huid past.  

Ik kijk dus niet alleen naar wat de huid nodig heeft, maar ook naar jou als mens. Want vaak zijn er meerdere oorzaken waardoor er een huidprobleem of stress ontstaat. Het is dus erg belangrijk dat je lekker in je vel zit en ook een moment rust voor jezelf mag hebben. Want je ontspannen en relaxed voelen maakt dat je niet alleen van binnen straalt; het is van je af te zien!

Sinds 2020 werk ik met de producten van Chi Essential Cosmetics. Deze producten zijn echt 100% natuurlijk. De gezichtsbehandelingen in combinatie met aromatherapie, zorgen ervoor dat de behandeling speciaal afgestemd kan worden op jouw behoeften. De oliën hebben een specifieke werking op lichaam en geest. Wat ervoor zorgt dat je je van binnen mooi, goed en ontspannen voelt. En dit straal je dan ook uit aan de buitenkant!

Door de producten van Chi ben ik enthousiaster en nieuwsgieriger geworden naar aromatherapie. Hiervoor heb ik eerst een basiscursus gevolgd. Daarna heb ik de opleiding aromatherapie gevolgd en afgerond. Omdat ik hier graag mee wil werken in mijn salon. Maar ook om mensen te helpen met huidproblemen of bepaalde klachten.

Wil je graag samen hiermee aan de slag gaan? Dan ben je van harte welkom bij schoonheidssalon La Kina.